klasa III

Wykaz podręczników do klasy drugiej ZSZ nr 8

 icon-download Kliknij w link aby pobrać listę podręczników dla uczniów z klasy trzeciej. Będzie ją wtedy można łatwo wydrukować.

Klasa trzecia – kucharz 2016/2017

przedmiot Tytuł podręcznika, autor, wydawnictwo
j.polski Język polski ( część 2) J.Kusiak, B. Chuderska, podręcznik dla ZSZ, Operon
religia „Za progiem nadziei” lub „Z wiarą na progu miłości” wyd. Jedność
j.angielski New Horizons 1, wyd. Oxford, autorzy Radley, Simons, Wieruszewska, podręcznik dla szkół ponadgimnzajalnych – kontynuacja z klasy pierwszej
przedsiębiorczość „Krok w przedsiębiorczość” Z. Makieła, T. Rachwał ćwiczeniówka wyd. Nowa Era
matematyka Odkrywamy na nowo” , podręcznik dla ZSZ część 2, wyd. Operon, Kiljańska,Konstantynowicz, Pająk, Ukleja
WOS „Ciekawi świata” zakres podstawowy dla szkoły ponadgimnazjalnej, autor Maciej Batorski, wyd. Operon
wyposażenie kontynuacja podręczników  z klasy pierwszej i drugiej
technologia „Gastronomia. Tom II. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2.”  – Małgorzata Konarzewska, wyd. WSiP i rea
zajęcia praktyczne kontynuacja podręczników z klasy pierwszej i drugiej
podstawy  działalności gospodarczej „Gastronomia. Tom III. Działalność gospodarcza w gastronomii”  – Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska, wyd. WSiP i Rea

 

Klasa trzecia – cukiernik 2016/2017

przedmiot Tytuł podręcznika, autor, wydawnictwo
j.polski Język polski ( część 2) J.Kusiak, B. Chuderska, podręcznik dla ZSZ, Operon
religia „Za progiem nadziei” lub „Z wiarą na progu miłości” wyd. Jedność
j.angielski New Horizons 1, wyd. Oxford, autorzy Radley, Simons, Wieruszewska, podręcznik dla szkół ponadgimnzajalnych – kontynuacja z klasy pierwszej
przedsiębiorczość „Krok w przedsiębiorczość” Z. Makieła, T. Rachwał ćwiczeniówka wyd. Nowa Era
matematyka Odkrywamy na nowo” , podręcznik dla ZSZ część 2, wyd. Operon, Kiljańska,Konstantynowicz, Pająk, Ukleja
WOS „Ciekawi świata” zakres podstawowy dla szkoły ponadgimnazjalnej, autor Maciej Batorski, wyd. Operon

technika

Technika w produkcji cukierniczej –  kontynuacja podręcznika z klasy pierwszej i drugiej

technologia

Technologie produkcji cukierniczej – kontynuacja podręcznika z klasy pierwszej i drugiej

 

Klasa trzecia – pracownik pomocniczy obsługi hotelowej 2016/2017

przedmiot Tytuł podręcznika, autor, wydawnictwo
j.polski Język polski ( część 2) J.Kusiak, B. Chuderska, podręcznik dla ZSZ, Operon
religia „Za progiem nadziei” lub „Z wiarą na progu miłości” wyd. Jedność
j.angielski New Horizons 1, wyd. Oxford, autorzy Radley, Simons, Wieruszewska, podręcznik dla szkół ponadgimnzajalnych – kontynuacja z klasy pierwszej
przedsiębiorczość „Krok w przedsiębiorczość” Z. Makieła, T. Rachwał ćwiczeniówka wyd. Nowa Era
matematyka Odkrywamy na nowo” , podręcznik dla ZSZ część 2, wyd. Operon, Kiljańska,Konstantynowicz, Pająk, Ukleja
WOS „Ciekawi świata” zakres podstawowy dla szkoły ponadgimnazjalnej, autor Maciej Batorski, wyd. Operon
Technologia „Organizacja pracy służby pięter” WSiP W. Dragoń, B. Granecka-Wrzosak
Prace pomocnicze „Usługi żywieniowe w hotelarstwie” WsiP B. Granecka-Wnosek

 

Klasa trzecia – blacharz samochodowy 2016/2017

przedmiot

Tytuł podręcznika, autor, wydawnictwo

j.polski Język polski ( część 2) J.Kusiak, B. Chuderska, podręcznik dla ZSZ, Operon
religia „Za progiem nadziei” lub „Z wiarą na progu miłości” wyd. Jedność
j.angielski New Horizons 1, wyd. Oxford, autorzy Radley, Simons, Wieruszewska, podręcznik dla szkół ponadgimnzajalnych – kontynuacja z klasy pierwszej
przedsiębiorczość „Krok w przedsiębiorczość” Z. Makieła, T. Rachwał ćwiczeniówka wyd. Nowa Era
matematyka Odkrywamy na nowo” , podręcznik dla ZSZ część 2, wyd. Operon, Kiljańska,Konstantynowicz, Pająk, Ukleja