Ogłoszenie o wyborze ofert na dostawę elementów wyposażenia pracowni gastronomicznej

W dniu 15.03.2013 została dokonana ocena ofert i wybór Oferentów, którzy dostarczą elementy wyposażenia do pracowni cukierniczo – gastronomicznej organizowanej na potrzeby projektu „Szkolny Inkubator Umiejętności…” w ramach zaproszeń  nr 1 – 6/2013/SIU.

W wyniku oceny i analizy nadesłanych formularzy ofertowych , kadra zarządzająca projektem wyłoniła najkorzystniejsze oferty złożone przez:

  • pakiet 1: Przyrządy do badania właściwości fizycznych – kod CPV 38400000-9 (termometr elektroniczny, psychrometr),
    – najkorzystniejsza oferta: P. H. Uniga, ul. Rejtana 22/98, 35-310 Rzeszów,
    – liczba odpowiedzi na zaproszenie: 5,

  • pakiet 2: Sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe – kod CPV 39220000-0 (stolnice, deski do krojenia, zastawa stołowa, drobny sprzęt drewniany, rondle, sita, sztućce, miski, zdobnik do dekoracji, formy do wypieku ciast, noże, drobne przybory kuchenne, patery, stelaże do prezentacji wyrobów, patelnie, garnki)
    – najkorzystniejsza oferta: Invest Horeca Bistro. ul. Zawiszy Czarnego 24, 33 -300 Nowy Sączi,
    – liczba odpowiedzi na zaproszenie: 8,

  • pakiet 3: Przemysłowy sprzęt kuchenny – kod CPV 39314000-6 (Stół chłodniczy, stół roboczy ze stali nierdzewnej)
    – najkorzystniejsza oferta: PHU Klimatex, ul. Sienkiewicza 17 D, 78 – 100 Kołobrzeg,
    – liczba odpowiedzi na zaproszenie: 14,

  • pakiet 4: Elektryczny sprzęt gospodarstwa domowego – kod CPV 39710000-2 (Gofrownica,  sterylizator do jaj, miesiarko – ubijarka, maszynka elektryczna do maku, otwieracz elektryczny)
    – najkorzystniejsza oferta: P. H. Uniga, ul. Rejtana 22/98, 35-310 Rzeszów,
    – liczba odpowiedzi na zaproszenie: 7,

  • pakiet 5: Piece przemysłowe – kod CPV 42341000-8 (piec konwekcyjny 3 – komorowy)
    – najkorzystniejsza oferta: Invest Horeca Bistro, ul. Zawiszy Czarnego 24, 33 -300 Nowy Sącz,
    – liczba odpowiedzi na zaproszenie: 10,

  • pakiet 6: Specjalistyczny sprzęt cukierniczy do czekolady i karmelu:
    Piece kuchenne, suszarki do produktów rolnych oraz urządzenia do gotowania lub podgrzewania 42214000-9 (Lampa do karmelu, podgrzewacz do czekolady, palniki gazowe do ogrzewania karmelu)
    Sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe – kod CPV 39220000-0 (Komplet silikonów do karmelu (podkład, miseczka, pompka))
    – najkorzystniejsza oferta: F.U.H. Segom, ul. Wojska Polskiego 68, 25-368 Kielce,
    – liczba odpowiedzi na zaproszenie: 2,

opracował:
mgr Tobiasz Sut
z-ca Kierownika projektu
Szkolny Inkubator Umiejętności 

 

Ten wpis został opublikowany w kategorii ogłoszenia, SIU - Szkolny Inkubator Umiejętności. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.